Gabriëlle RijnenbergMijn naam is Gabriëlle Rijnenberg. Ik woon samen met mijn man en onze dochter in Pijnacker. Sinds 2008 heb ik een praktijk aan huis voor Holistische Therapie en Coaching/Bewustwording en Ontspanning.

Zelfreflectie

In mijn loopbaan stond het contact met mensen altijd centraal. Ik werkte onder meer als reisadviseuse en managementassistente. Hectische banen die een beroep deden op mijn dienstverlenende, empathische en organisatorische vaardigheden. Na een burnout besloot ik het roer om te gooien. Ik volgde de vierjarige hbo-opleiding voor Holistisch therapeute en coach en studeerde in 2009 af. Dankzij de opleiding, vele cursussen en workshops en een proces van zelfreflectie, sta ik nu compleet anders in het leven. Ik slaag er veel beter in om de balans te bewaren en leef puur vanuit mijn gevoel, het innerlijke weten. Ik neem de tijd om met aandacht van iets te genieten en ervaar het leven als een groeiproces.

Terug naar de oorsprong

Ik kijk naar het grotere geheel en de relatie tussen lichaam en geest. Als je niet lekker in je vel zit, besteed ik niet alleen aandacht aan de klacht. Ik kijk juist naar de oorsprong. Waar is de klacht ontstaan? En hoe kom je weer in balans? Met creatieve sessies breng ik mensen dichter bij hun eigen kernkwaliteiten. Naast mijn studie volgde ik onder meer cursussen op het gebied van Reiki, voetreflexologie, aromatherapie, meditatie, ademtherapie, lichaamswerk, klankhealing, kunstzinnig dynamisch werken, ontspanningsmassage, cellulite massage en cupping massage. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn hobby’s koken, genieten, reizen, sporten, wandelen en yoga. Download de folder hier.

“Het is mijn passie om er echt voor een ander te kunnen zijn. Ik breng mensen met zichzelf in contact en begeleid hen op hun reis. In ieder contact streef ik naar de ware ontmoeting. Ik neem de tijd voor mensen en geef ze volledige aandacht.”

Gabriëlle Rijnenberg 

Met creatieve sessies breng ik mensen dichter bij hun eigen kernkwaliteiten.

CreaZen reikt de hulpmiddelen aan zoals coachingsgesprekken, visualisaties, creatieve therapie, adem- en energiewerk, NLP, yoga-oefeningen, massage, muziek/ klank, Reiki, wandelsessies in de natuur of regressietherapie. Door goed af te stemmen ontstaat er steeds een unieke mix. Zo volgt ieder zijn eigen pad.